Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarina alkaa...

Skyline Silhouette

Taivaanranta tanssi sen pikimustassa olemuksessa, tähdet tuikkivat siinä kuin tuhannet silmät. Se painui laskevan auringon pinnalle tummana siluettina, tyhjyys sai muodon ja kuoren sen ajattomuudessa, joka pian katosi varjoihin täysin varoittamatta.
Jokainen olennon nähnyt tiesi ja vähintään tunsi sen kantaman tuhon ja koskemattomuuden. Vaikka tuolloin se oli ensimmäisiä nähtyjä, ensimmäisiä kasvottomia, voitiin jo ennustaa tuleva kuolema ja ahdistus.  Oli kohdattava väistämätön totuus silmästä silmään: pitkät rauhan ajat Keskimaassa olivat raukeamaisillaan.

Tervetuloa!

Mehu, kahvi kuin teekin on tainnut päästä loppumaan… no, ei se mitään! Kaiken sen oleellisen, mitä etusivulla kuuluu höpistä, joudut nyt kärsimään ilman juotavaa.

Saatat olla uutukainen kävijä tai vanha tuttu, ehkä joku rakkaista seikkailijoistani tai mahdollisesti jopa liittymisestä kiinnostunut. Olit mikä olit, olet toivottavasti vilkaissut ympärillesi ja huomannut saapuneesi subetaseikkailu Skyline Silhouetteen. Pienestä, 19.6.2012 perustetusta sivunpahaisesta on kehittynyt varsin kattava seikkailu sitä kaipaavalle, vaikka mukaan on mahtunut innostuksen ja aktiivisuuden lisäksi roppakaupalla epäinspiroituneisuutta, taukoja ja yksi melkein loppukin. Nyt ovet ovat kuitenkin onnellisesti auki halukkaille liittyjille!

Jos sinulla ei ole minkäänlaista käsitystä mikä on subetaseikkailu, muutama sana riittänee aukomaan muutaman solmun: virtuaaliotuksia, taikamaailma, miekkoja ja magiaa. Kivaan, kliseiseen fantasiaseikkailuun on kaikki elementit kasassa!

Skyline Silhouettea katselee ylläpitopuolelta Untuvikoksi kutsuttu nuori neiti, jonka suurin intohimo vaikuttaa olevan innokas ylläpito, valeloput ja parin päivän tauot. Sivuja tuollaisella kaavalla on tietysti kertynyt luvattoman monta, mutta niin on kokemustakin – sivujen suunnittelussa ja ylläpidossa en siis ehkä olekaan niin untuvikko… Kaikki tarpeellinen, jota etusivulta on löydyttävä (puolet liirumlaarumia) on nyt kerrattu, jos kiinnostus heräsi navigaatiossa on jatko-ohjeita. Jos taas ei – no, sitten ei.

Parahin terveisin, Untuvikko

Päivitykset & ilmoitukset

6.10.2013
Ja jälleen kerran uudelleen auki; uusi seikkailijakin sattui eksymään lomakkeeseen. Hienoa!

Images © 2004-2012 Keith Kurson All Rights Reserved. Used With Permission.
Texture 
©©© Brush ©©

©2020 » skyline silhouette | | subetaseikkailu [ver 0.8] - suntuubi.com